Locatie


Windmill Metal Company beschikt over een eigen warehouse met 6000 m2 – overdekte – opslagruimte. Ons pand is ingericht met de modernste technologieën en geavanceerde, gespecialiseerde machines. Deze apparatuur en onze werkprocessen voldoen aan de strengste milieueisen.

De werf van Windmill Metal Company is geheel overdekt en 16 meter hoog, wat veel voordelen oplevert bij het laden en lossen. Zo is het bij ons zelfs mogelijk om 40-voetcontainers verticaal binnen te plaatsen en van bovenaf te laden.

Grote op- en overslagcapaciteit

Omdat al onze activiteiten binnen plaatsvinden heeft dit grote voordelen voor onze klanten. Zo worden onze metalen niet blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden en klimaatschommelingen. Vuil en vocht krijgen hierdoor geen grip op de te verwerken producten.

Tevens bieden wij een grote op- en overslagcapaciteit waarmee wij indirect rekening houden met mogelijke financieringsbehoeften van onze klanten. Grote volumes kunnen wij in een keer aannemen én opslaan.

Logistieke toplocatie

Windmill Metal Company ligt zeer gunstig tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam op een van de logistieke hotspots van Roosendaal/Oud Gastel. Eenvoudig bereikbaar en direct gelegen naast de op- en afritten van de snelweg A17.