Metalen


Recycling

Windmill Metal Company is grondstofleverancier van non-ferro metalen voor producenten. Onze deskundige selectie en verwerking van non-ferro metalen resulteren in langdurig hergebruik van deze waardevolle grondstoffen. Met onze recycling dragen wij op efficiënte wijze bij aan duurzame productieprocessen met een zo laag mogelijk energieverbruik. Wij beschikken over gespecialiseerde machines zoals een knipschaar, shredder en pers zodat wij de binnenkomende materialen kunnen verkleinen, knippen en persen.

Innovatie is zeer belangrijk in de wereld van recycling. Windmill Metal Company is daarom voortdurend op zoek naar efficiëntere oplossingen en slimmere toepassingen. Zo lopen wij vooraan in de branche en bedienen wij onze klanten met maatwerk en de nieuwste technologieën en kwaliteiten.

Zorgvuldige controle

Onze gespecialiseerde en gedreven medewerkers bewaken de continue kwaliteit van het binnenkomende schroot en de metalen. Zij zorgen voor een correcte lading en overslag. Eventueel voeren zij voor of na transport een grondige inspectie uit. Windmill Metal Company beschikt over equipment om vakkundig, snel en efficiënt te kunnen laden en lossen.