Windmill Metal Company


Windmill Metal Company is een eigentijdse specialist in de recycling van non-ferro metalen tot kwalitatieve grondstof voor de industrie. Hoewel een relatief jonge onderneming, kunnen wij terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring in de markt voor metaalrecycling. Ondertussen is Windmill Metal Company een gevestigde naam in de branche.

Wij bieden een groot scala aan gerecycled non-ferro metaal van de hoogste kwaliteit zoals aluminium, koper (messing, brons), lood, roestvrijstaal en zink. Daarnaast verwerken wij een ruim scala van gerelateerde producten. Al onze materialen worden verwerkt met behulp van de modernste technologie├źn en machines. Onze verwerkte metalen zijn gebruiksklaar voor eindgebruikers en daardoor direct inzetbaar als grondstof voor onze afnemers.

Kwaliteit gewaarborgd

Windmill Metal Company richt zich op de business-to-businessmarkt. Hierbij staan ultieme service en topkwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Als blijk hiervan beschikken wij voor onze vaste afnemers over een consistente voorraad. Al onze activiteiten vinden overdekt plaats, een unicum in deze sector. Om onze kwaliteit te waarborgen analyseren wij onze inkomende ladingen in die gevallen dat er twijfel is over de kwaliteit. Onze uitgaande ladingen analyseren en inspecteren wij om de kwaliteit te kunnen leveren die onze afnemers van ons verwachten.

Expertise en uitgebreid netwerk

Wij richten ons op afnemers in het business-to-business-segment (B2B). Onze grote product- en marktkennis zorgen dat we met onze voorleveranciers en afnemers de kansen en mogelijkheden in de markt optimaal benutten. Dankzij onze wereldwijde contacten met financierings- en tradingprofessionals in de branche beschikken wij over een uitgebreid en kwalitatief netwerk waarvan onze leveranciers en afnemers meeprofiteren. Tot onze afzetgebieden behoren vooral Europa en het Verre Oosten.

Windmill Metal Company logo